Meer informatie

Geschiedenis
Chante Encore is voortgekomen uit het vrouwenkoor van de Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen, en werd in 1969 opgericht. In 2005 is het koor zelfstandig verder gegaan.

Toekomst
Chante Encore is een koor voor vrouwen van alle leeftijden! En.. wij kunnen altijd nieuwe leden gebruiken! Ben je nieuwsgierig geworden, hou je van zingen en lijkt het je leuk om dat in een koor te doen? Kom dan geheel vrijblijvend een paar keer langs om een repetitie bij te wonen, en natuurlijk mag je ook meezingen. Je kunt daarna besluiten of je lid wilt worden of niet.
Het is ook mogelijk om op ‘projectbasis’ mee te doen, dus bijvoorbeeld alleen voor het voorjaarsconcert (dit jaar op zaterdag 27 juni). Je hoeft dan niet lid te worden. 

De Ludenkapel in Doorn

 

 

 

 

 

BELANGRIJK: IN VERBAND MET DE MAATREGELEN OMTRENT HET CORONA VIRUS ZIJN ER GEEN REPETITIES TOT EN MET 1 APRIL. 

Wij repeteren elke woensdagmorgen in de Ludenkapel in Doorn (hoek Ludenlaan/Berkenweg) van 9.45 tot 11.45-12.00 uur. We beginnen eerst met opwarmoefeningen voor de stem, waarna we serieus aan de slag gaan. Tussendoor hebben we pauze, waarin we gezellig met elkaar een kopje koffie of thee drinken. Vaak met wat lekkers erbij, want er is regelmatig een verjaardag of iets anders te vieren. Door de warme en informele sfeer voel je je direct thuis.

Een paar belangrijke punten op een rijtje:

  • IN VERBAND MET DE MAATREGELEN OMTRENT HET CORONA VIRUS ZIJN ER GEEN REPETITIES TOT EN MET 1 APRIL. 
  • Wij proberen zoveel mogelijk de schoolvakanties aan te houden. In verband met de meivakantie hebben we geen repetitie op 29 april.  In de  maanden juli en augustus zijn er geen repetities
  • De contributie voor ons koor bedraagt jaarlijks 180 euro (inclusief koffie en thee in de pauze). (Dit kan eventueel, in overleg met onze penningmeester Henny Kort, in 2 keer betaald worden.)

Voor meer informatie kun je ons contactformulier invullen (klik hier), je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.